dijous, 7 de febrer del 2019

2a Avaluació

Final feina





       
             
               1. Torna a penjar la imatge del quadre La dona a la finestra de Dalí al teu blog i també la història que vares escriure.

Na Maria,una dona ocupada, que te dos fills petits de 6 anys cada un, s'aixeca cada dia a les 8 del matí per gaudir de l'estiu.
Tot seguit de berenar delseu cafè amb llet, s'en va de seguida a la finestra que hi ha a la part de derrera de la casa, i contempla com passen elsvaixells,lesgaviotes,els dofins,... 
I quan els seus nins s'aixequen, fan el planing del dia, que si volen anar a la platja, s'en hi van, i coses aixi.
Depres de fer el planning, es tornen a casa seva, i preparen el dinar de tots quatre i esperen alseu pare que torni de la seva feina, que te un horari de 7:00-15:00 tots els dies,menys els caps de setmana que no treballa.
Quan han acabat de dinar, els nins li conten al seu pare tot el que han fet durant el dia i el pare els hi conta el que ha fet a la seva feina.
Treballa d'avogat,segons quins temes no els hi pot dir als nois,i els hi diu que ha estat un dia fàcil que no ha fet res d'important.


              
              
               2. Activitat final: Amb totes les eines que t'he donat ara arriba l'hora que, a partir de la història que tu mateix/a has creat, escriguis un poema. Ha de tenir quatre estrofes de tres o quatre versos cada una, com a mínim. Anima't, i  li podrem mostrar a na Carolina, estarà contenta. Pensa que ja tens la protagonista del poema i l'argument, ja és molt.

                     Procura emprar les següents figures retòriques: Personificació, metàfora, comparació... i empra un llenguatge més bell...


Hi ha persones que no,
que no ho poden sebre.

Pero jo que ho puc demostrar,
l'amor d'una mare es bo de saber.

Quan tens el teu nadó
no te importen molt els arbres.

Perque les teves preocupacions
no son les mateixes que antes.







1 comentari: