dimarts, 9 d’abril del 2019

3a Avaluacio (sector terciari)



   1. Cerca informació sobre el que és el Sector Terciari i els seus serveis. T'has de centrar en cercar el sector a la UE, a Espanya i a les Illes Balears.

El sector serveis o sector terciari és el sector econòmic que engloba les activitats relacionades amb els serveis no productores o transformadores de bé materials. Generen serveis que s'oferia per satisfaci les Necessitats de qualsevol població al món.

  2. Quina és la diferència entre servei públic i servei privat.
SERVEI PUBLIC 
es pot definir com a la reconducció d'un sector d'activitats socioeconòmiques en l'òrbita del poder públic o sector públic. El concepte varia entre formes de govern i entre estats. En alguns casos es pot tractar d'un monopoli artificial del govern o poden 

SERVEI PRIVAT 
 és la part de l'economia integrada pels agents econòmics (economies domèstiques i empreses) [1] que prenen decisions sense interferències formals de l'autoritat política, sense més limitacions que les lleis vigents que regulen les activitats.[2] En contraposició al “primer sector” o sector públic (governamental i no lucratiu), el “segon sector” o sector de l’empresa privada té un afany lucratiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada