dimarts, 4 de desembre del 2018

1a avaluacio

La igualtat

     Resultat d'imatges de igualtat

          1. Fes un escrit d'una pàgina sobre la IGUALTAT entre les persones. Cerca imatges que la representin.

La igualtat implica que tots els homes i totes les dones, han de rebre el mateix tractament.
La igualtat de gènere es basa que qualsevol membre de la societat és tan respectable i vàlid com tots els altres, sense distinció de sexe.
  Després de conèixer el marc jurídic que regula la igualtat que deu haver-hi entre tots dos sexes i les lleis que castiguen la violència, la cerca de l'equitat ha de ser una prioritat social a tots els nivells.
 Les dones van fer un salt endavant significatiu i irreversible. Espais als

que fins aleshores els homes els hi havien llevat el pas, des de la política fins a la ciència, des de múltiples camps professionals fins diferents responsabilitats institucionals i socials, es van obrir a la presència i l’activitat de les dones.
 l’aportació dels diferents sectors, defugint la temptació, tant de les declaracions grandiloqüents com de voler corregir, d’una sola atacada, tots els problemes. Al contrari, es tracta de mesures concretes, sensates i que puguin ser aplicades en el termini de temps
que el pla preveu. 
 La igualtat de drets de l'home i la dona al gaudi de tots els drets humans és un dels principis fonamentals reconeguts pel dret internacional i recollits en els principals instruments internacionals sobre drets humans.




Resultat d'imatges de igualtat de genere Resultat d'imatges de igualtat de genere


               2. Cerca un conte popular, el penges al teu blog i l'expliques. També l'has d'acompanyar d'un parell d'imatges.

Pere i el llop. (Autor), Carmen Marcos (Il·lustrador) Editorial Susaeta (Pots trobar versions d’aquest conte editats per altres editorials)
Aquest conte demostra que cal ser sincer i dir sempre la veritat. El pastor pel fet de dir mentides ha de veure, impotent, com el llop s’abraona sobre el seu ramat, ferint unes quantes ovelles i enduent-se’n una per menjar-se-la.
baixa (10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada