dimarts, 11 de desembre del 2018

1a avaluacio

Desembre

             
Resultat d'imatges de desembre


               1. Fes una entrada lliure sobre el tema que més et cridi l'atenció o sobre un tema que dominis.


Resultat d'imatges de fiestas navidad
Nadal és una de les festivitats més importants del cristianisme, juntament amb la Pasqua de resurrecció i Pentecosta. Aquesta solemnitat, que commemora el naixement de Jesucrist a Betlem, se celebra el 25 de desembre a l'Església catòlica, a l'Església anglicana, en algunes comunitats protestants i en la majoria de les Esglésies ortodoxes. En canvi, es festeja el 7 de gener en altres Esglésies ortodoxes com l'Església ortodoxa russa o l'Església ortodoxa de Jerusalem, que no van acceptar la reforma feta al calendari julià per passar al calendari conegut com gregorià, nom derivat de la seva reformador, el papa Gregori XIII. El 25 de desembre és un dia festiu en molts països celebrat per milions de persones a tot el món i també per un gran nombre de no cristianos.
 El Nadal és la festa més important del cristianisme i consisteix en la celebració del naixement de Jesús de Natzaret. No obstant això, no només els religiosos celebren aquest motiu ja que en tot el món, les persones es reuneixen amb amics i la família a celebrar en aquesta data. Cada un respectant les seves diferents tradicions.

Existeixen diverses teories sobre com es va arribar a celebrar tots els 25 de desembre que refereixen a les possibles dates del naixement de Jesús.

Segons sostenen alguns, té el seu origen en l'antiga celebració del naixement anual del Déu Sol en el solstici d'hivern dels romans, adoptada per l'Església Catòlica en el tercer segle D.C per permetre la conversió dels pobles pagans.

  



               2. Ja hem entrat al mes de desembre, explica què significa per a tu aquest mes, si t'agrada o no i per què.
El mes de desembre m'agrada per que ja no has de anar a classe en unes setmanes, i durant aquestes vacan\es, estas en familia i celebres aquestes vacan\es acompanyat de la gent que t'envolta.






     
               3. Cerca un poema sobre el Nadal que sigui original i acompanya'l d'una imatge adient.
 Resultat d'imatges de poemes de nadal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada